fbpx
Så kan vi mødes igen – allerede fuldt hus
26. januar 2022

De måtte bære ekstra stole ind, da jeg i aftes holdt foredrag i sognehuset i Ans nær Silkeborg. Der var fuldt hus og en stemning, så jeg havde jeg lyst til at flyve hjem af glæde.

Heldigvis kørte jeg så roligt og nattestille, at jeg fik øjenkontakt med hjorten i rabatten oppe nær Hjermind og lod den gå over vejen uden panik.

At komme ud at holde foredrag igen er vidunderligt, og det er jeg ikke ene om. Der var tilstrømning i Ans, og jeg får allerede nu mails og opringninger om de kommende foredrag både på Frederiksberg, i Hillerød, Gjern og Odense og flere andre steder.

Klik ind på min kalender og find et foredrag nær dig. Jeg garanterer, at du møder de rareste og mest tænksomme mennesker. Og får kaffe…

Vi ses!

Læs videre

Kom, sæt dig, og syng en salme med mig

Kom, sæt dig, og syng en salme med mig

Salmer er en særlig dansk styrke. Derfor er det med stor glæde, at jeg i denne måned vælger en salme om ugen til nyhedsbrevet fra www.salmer.dk
Kender du ikke til stedet, så tast derind og vær beredt. Der er meget godt at bruge tid på. 
Blandt andet nyhedsbrevet.
Herunder følger teksten til den første salme i maj 3.søndag efter påske enkelt illustreret med et foto, jeg tog ved Sandvig på Bornholm.

Læs mere

Spanske tanker: Lær af de bedste

Spanske tanker: Lær af de bedste

Henne om hjørnet, fra hvor jeg sidder og skriver dette, ligger La Sacra Capilla de El Salvador, frelserens hellige kapel. Jeg har stadig varme skuldre efter at have siddet i solen og drukket morgenkaffe på tagterassen. Døren derud står åben. Stærenes unger piber efter mad. Kirkeklokkerne bimler. Bilerne rumler hen over brostenene. Bjergluften er knasende tør, og jeg smiler.

Læs mere

Jesuit og præst: Vær ikke perfekt

Jesuit og præst: Vær ikke perfekt

Formålet med at være troende er ikke at være moralsk perfekt, mener Daniel Nørgaard, der som katolsk præst netop har uddannet sig i de dybeste lag af troen og snart vender hjem fra Spanien som såvel jesuit som master i ignatiansk spiritualitet, men tror han virkelig, danskerne vil mere med deres tro end en hyggelig weekendretræte og en prædiken i ny og næ?

Læs mere