fbpx

Onlineforedrag

Selv om jeg er meget optaget af at holde foredrag og få andre til at tale sammen om tro, har jeg også stor brug for at sidde alene og lære, læse og lytte. Det, tror jeg ikke, jeg er ene om. Derfor vil jeg her lægge onlineforedrag op, som du kan sidde med i fred og ro.

Nogle af dem vil være med min egen fortælling, (hvor du vil få meget mere at vide end i bøgerne og til foredragene), andre vil være foredrag om emner, der er vigtige for mig, og atter andre vil være samtaler og interview med mennesker, der gør en forskel.

Tilmed dig mit nyhedsbrev, så får du at vide, når jeg lægger en ny video op og får oveni adgang til en række små refleksioner og fortællinger.

Selv om jeg ikke er vild med hverken regler eller gode råd, så har en økonomiprofessor og en nygift, norsk præst overbevist mig om, at generøsitet er en ret genial leveregel - både for samfundet og mig. Måske har vi lært det af naturen, der strør frø overalt?
Læs om professor Richard Layards projekt her.

kr.49,00

Det er en dyster tid med pandemi og et tungt vejr, som gør mange af os nedtrykte. Det fyger da også med gode råd om, hvordan vi hurtigst muligt kommer ud af mørket. Men måske er det bedre at blive i mørket og lære at finde skønheden der? Det er det for mig. Munken og digteren Johannes af Korset viser vejen. Hør mig fortælle hvordan og læs et af digtene her.

kr.49,00

Hvad var det første, der skete for mig? Mig, der ikke havde interesseret mig for et spirituelt liv eller var aktivt troende, men bare en almindelig, kedelig, snusfornuftig og rationel journalist, mor til tre, gift og bosat langt ude på landet. Se første afsnit af min egen historie, der begynder i en taxi ...

kr.49,00

Hvad tænkte jeg, da jeg blev ramt af en lysstråle fra himlen, besvimede og våd og snavset rejste mig fra marken bag mit eget hvidkalkede husmandssted? Hvordan ville du leve videre efter den oplevelse? Se andet afsnit af min egen fortælling.

kr.49,00

25. februar 2009 stod Jesus pludselig foran mig og talte i 15-20 minutter i et sprog, jeg ikke forstod. Han stod på en grusvej i en dal i år nogle og tredive, var rank og klædt i en blå kjortel og så på mig, som om han kendte mig. Som om, det var godt, at jeg er til, bare fordi jeg er til. Ikke, fordi jeg var eller er noget særligt, har gjort noget særligt eller skal gøre noget særligt. Det er bare godt, at jeg er til, fordi jeg er til. Som det er godt, at alle er til. Kan vi andre se på hinanden med det blik?

kr.49,00