fbpx

Norge

Jeg møtte Jesus

“Kunne ikke fadervår men fikk se sønnen”, skrev Stavanger Aftenblads Ludvig Lorentzen som overskrift på interviewet mig i april 2016. Han lærte mig som sine norske kolleger at tale endnu mere åbent og direkte om troserfaringer som en seriøs del af kristendommen.

 

Selv om de har samme kirke som os, står nordmændene mere ved, at de bliver berørt og bevæget, ved jeg fra mine årlige turneer.

“Jeg møtte Jesus” fylder som bestseller stadig litteraturhuse, biblioteker, sognegårde og kirker op fra syd til nord, og hver gang jeg er afsted, bliver jeg inspireret af den alvor og omsorg, troen behandles med.

 

Det var et lille idealistisk forlag, der oversatte og udgav bogen www.paradigmeskifte.nu uden PR-budget, men den blev præsenteret på det fineste sted af alle, Literaturhuset i Oslo, og har fået meget stor opmærksomhed lige fra tvbesøg i Go´morgen Norge til dybdegående interview som i Vårt Land og kronikker som denne fra religionshistoriker Anne Kalvig (link) efter, at 700 kom til foredrag i Skt. Petri Kirke i Stavanger. 

 

I Oslo holdt Menighetsfakultetet en heldagskonference på universitetet om bogen arrangeret af professor Jan-Olav Henriksen og med bidrag fra landets førende teologer. Læs om dagen i “Vi mødte Jesus”.
Jeg mødte Jesus Norge

Presseomtale i Norge