fbpx

Foredrag, retræter og kurser

Jeg vil gerne medvirke til, at flere kan tale åbent om tro, og jeg ønsker at øge muligheden for at leve frit og meningsfyldt med den kristne tro til hverdag i og udenfor de eksisterende kirkesamfund.

Derfor holder jeg foredrag i alle tre nordiske lande på dansk og “skandinavisk”, arrangerer kurser og samtalesaloner med mere, ligesom jeg også er vært for retræter både i Danmark, Norge og Spanien.

Det er ualmindeligt vidunderligt, lærerigt, lattermildt og meget andet at kunne være sammen med andre om noget, der er så betydningsfuldt som tro. Uanset, hvor i landet eller udlandet jeg kommer hen, møder jeg nysgerrighed og respekt og en stor vilje til at lytte til hinanden.

Kalenderen opdateres løbende, så kig gerne ind jævnligt for at se, hvor vi kan mødes.

Ved hvert arrangement står, hvordan man kan få mere at vide. Ellers er du altid velkommen til at skrive direkte til mig. Klik på mailikonet nedenfor.

Hvis du ønsker at booke mig til et foredrag, så se mere på www.forfatterforedrag.dk og skriv til dem på info@forfatterforedrag.dk

Som regel deler jeg mine foredrag op i to. Først holder jeg foredraget, så er der pause med kaffe og måske et stykke kage og tid til at tænke og tale indbyrdes og måske få en bog signeret. Derefter er der fælles samtale ud fra spørgsmål, og tit læser jeg lidt højt som afslutning.

Foredragene kan tage særligt afsæt i en eller flere af mine bøger. Jeg kan også lede workshop, holde oplæg ved konferencer, deltage i debatter eller på for eksempel tros- eller litteraturfestivaler. Skriv gerne med gode ideer, hvis du vil arrangere noget med mulig deltagelse af mig.

Send en mail direkte til mig via knappen nedenfor – også hvis du er interesseret i at få fat i mig som moderator, ordstyrer, interviewer eller andet, der har med journalistik at gøre.

 

Eksempler på foredrag

Hvad gør man, når man har mødt Jesus? 

Under foredraget ud fra vil jeg fortælle min egen historie om, at jeg hverken var religiøst eller spirituelt søgende, da Jesus viste sig for mig i sakristiet til La Sacra Capilla de El Salvador i byen Úbeda i Spanien. Hvad skete der, da jeg kom hjem? Kunne jeg passe mit job? Hvorfor tabte jeg mig næsten 20 kilo? Skulle jeg nu gå i kloster? Ville folkekirken have mig?

Foredraget vil bygge på bestselleren solgt i seks lande “Jeg mødte Jesus – Bekendelser fra en modvillig troende” og den milde opfølger “Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro”.

Vi er mange, der har mødt en engel, Gud, Jesus … 

Hver anden af os har en eller anden form for oplevelse i løbet af vores liv, som vi kalder religiøs, åndelig eller spirituel. Har vi ikke selv haft oplevelser, kender vi flere, der har. Jeg deler min egen og nogle af tusindvis af beretninger, jeg har modtaget og vil ved brug af forskeres viden lægge op til debat om, hvorfor nogen ønsker, at vi tier mens andre tror, at det  kan komme samfundet – og os selv – til gode, at vi taler om dem.

Foredraget vil mestendels være baseret på bogen “Vi mødte Jesus – Og hvad kommer det andre ved”.

Er Jesus feminist? 

Jeg er en kvinde med erfaringer som de flestes af voldtægt med efterfølgende abort som 16-årig, skyld og skam, ægteskab og karriere og den dybe sorg, da min dreng tog sit eget liv. Hvor finder jeg styrke som feminist i dette århundrede? Til min og mange andres overraskelse i Bibelen. Jeg troede, jeg vidste, hvad der stod, men da jeg læste den med mine helt egne øjne som kvinde, fik jeg et chok. Det samme har flere mænd fået, når de har hørt mit foredrag. Mød op – hvis du tør – og bliv meget klogere på køn på en helt ny og forfriskende måde, der kæder kristendommen helt tæt sammen med nutiden.

Foredraget vil tage udgangspunkt i bøgerne “Med rank ryg” og “Jesuskalender – Decembersamtaler til livgivende forundring”.

Mød mig her

Se alle begivenheder her