fbpx

Foredrag

Det bærende formål med alt, jeg gør, er at give andre tillid til at tale om tro. Derfor er det vigtigt for mig at holde foredrag. Det er også ualmindeligt vidunderligt, lærerigt, lattermildt og meget andet. Uanset, hvor i landet (eller udlandet) jeg kommer hen, møder jeg nysgerrighed og respekt og en stor vilje til at lytte til hinanden.

Kalenderen opdateres løbende, så kig gerne ind jævnligt for at se, om jeg kommer hen i nærheden af dig.

Som regel deler jeg mine foredrag op i to. Først holder jeg foredraget, så er der pause med kaffe og måske et stykke kage og tid til at tænke og tale indbyrdes og måske få en bog signeret. Derefter er der fælles samtale ud fra spørgsmål, og tit læser jeg lidt højt som afslutning.

Foredragene kan tage særligt afsæt i en eller flere af mine bøger. Jeg kan også lede workshop, holde oplæg ved konferencer, deltage i debatter eller på for eksempel tros- eller litteraturfestivaler. Skriv gerne med gode ideer.

Kontakt www.forfatterforedrag.dk eller send en mail direkte til mig via knappen nedenfor, hvis I er interesserede i at få besøg. Vi ses!

Eksempler på foredrag

Jeg mødte Jesus

Under foredraget ud fra “Jeg mødte Jesus – Bekendelser fra en modvillig troende” vil det meste af tiden gå med min egen historie om, at jeg hverken var religiøst eller spirituelt søgende, da Jesus viste sig for mig i sakristiet til La Sacra Capilla de El Salvador i byen Úbeda i Spanien. Hvad skete der, da jeg kom hjem? Kunne jeg passe mit job? Hvorfor tabte jeg mig næsten 20 kilo? Skulle jeg nu gå i kloster?

Vi mødte Jesus

Foredraget baseret på bogen “Vi mødte Jesus – Og hvad kommer det andre ved” vil koncentrere sig om, at hver anden af os har en eller anden form for oplevelse i løbet af vores liv, som vi kalder religiøs, åndelig eller spirituel. Har vi ikke selv haft oplevelser, kender vi flere, der har. Jeg deler nogle af tusindvis af beretninger, jeg har modtaget og vil lægge op til debat om, hvor forskelligt, vi lever med vores oplevelser.

Gud, du er jo lige her

Min tredje bog, “Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro” er rammen om et foredrag, der tager fat på et nutidigt, dansk hverdagsliv med en tro. Kan man snakke med Gud i sin baghave uden at blive anset for at være skør? Skal man gå i kirke hver søndag, hvis man er troende? Er der plads i den danske folkekirke til mennesker, der har haft religiøse oplevelser?

Mød mig her

Se alle begivenheder her