fbpx

Åbner egen skriveskole

25. marts 2121

Flere skal være frie til at være åbne om tro. Fordi den betyder noget for os, og fordi det betyder noget for andre, at vi kan dele det, der betyder noget, med hinanden.

Min mission er at styrke ytringsfriheden. Det skal være muligt for alle at tale frit og ærligt. Det betyder ikke, at vi skal tro det samme. Vi skal respektere og hjælpe hinanden ved at tale og skrive om tro.

Derfor har jeg besluttet mig for at dele ud af mine over 30 års erfaringer med at skrive både kort og langt.

Jeg åbner en skriveskole.

I den vil jeg hjælpe dig

  • med at komme i gang
  • med at planlægge
  • med at skrive og
  • med at finpudse.Fire videoer, der kommer til at ligge klar her på siden – så du kan holde skolestue når og hvor, du vil.

I den første video vil jeg hjælpe dig til at være i virkeligheden, så du kan skrive om den. Det er altid den, jeg skriver om, og derfor det, jeg kan lære fra mig. Men, hvordan er man til stede, så der kan komme ord til andre ud af det?

Min skriveskole afslører min metode. Den, der virker for mig. Måske er det også den rette for dig?

Følg med ved at skrive dig op til nyhedsbrevet lige her