fbpx

Fire stjerner til “Med rank ryg”

16. maj 2121

Sørine Gotfredsen giver i sin anmeldelse i Kristeligt Dagblad fire stjerner til min seneste bog “Med rank ryg”.

“Med denne bog tager Charlotte Rørth nye skridt i sin vedholdende beskrivelse af at være et menneske, der står i forhold til Gud. Og hun gør det på en særdeles oprigtig måde,” skriver Sørine Gotfredsen blandt andet og fortsætter, at bogen fører “frem til nogle interessante tanker om abort, hvilket jo rammer smukt i forhold til statsministerens seneste påstand om, at der angående denne praksis ikke er mere at tale om. Det er der.”

Sørine Gotfredsen er erkender åbent, at hun “er kommet på en lidt vanskelig anmelderopgave”, fordi hun “ikke helt kan identificere sig med” bogens fokus på moderrollen, da hun ikke selv har børn, men med “dette slået fast er jeg dog samtidig sikker på, at en del læsere vil føle sig tiltalt.”

“Det er her – hvor de personlige erfaringer bruges som ledetråd i beskrivelsen af, hvad troen og kristendommen indebærer – at Charlotte Rørth har sin særlige styrke. Hendes syn på børn og liv og moderskab er virkelig værd at lytte til i en tid, hvor basale skabte menneskelige vilkår i identitetstænkningens navn er til konstant dekonstruktiv forhandling.”

”Med rank ryg” er med Sørine Gotfredsens ord “en bog, der bliver siddende i bevidstheden.”

Bogen er udgivet på Bibelselskabets Forlag og kan købes i alle boghandlere.