Efteråret 2020 giver os forhåbentlig mulighed for at mødes igen. Jeg lægger kalenderen op, når vi nærmer os en mere sikker prognose for, om foredrag kan gennemføres. Jeg er meget taknemmelig for alle de, der har flyttet foredrag med mig frem for at aflyse. Jeg glæder mig til at mødes med jer alle.

At holde foredrag er et af de vigtigste formål med mine bøger:  “Jeg mødte Jesus – Bekendelser fra en modvillig troende”,”Vi mødte Jesus – Og hvad kommer det andre ved”og “Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro”.

Jeg holder forskellige foredrag og kan tage særligt afsæt i den første, anden eller tredje bog – eller alle tre.

Under foredraget ud fra “Jeg mødte Jesus – Bekendelser far en modvillig troende” vil det meste af tiden gå med min egen historie om, at jeg hverken var religiøst eller spirituelt søgende, da Jesus viste sig for mig i sakristiet til La Sacra Capilla de El Salvador i byen Úbeda i Spanien.

Foredraget baseret på bogen “Vi mødte Jesus – Og hvad kommer det andre ved” vil koncentrere sig om, at hver anden af os har en eller anden form for oplevelse i løbet af vores liv, som vi kalder religiøs, åndelig eller spirituel. Har vi ikke selv haft oplevelser, kender vi flere, der har. Men vi ved det måske ikke. De tier. Jeg vil fortælle om mine egne, men også bruge meget tid på at dele nogle af det flere end 1000 beretninger, jeg har modtaget fra blandt andre journalisten Jesper, lægen Jette, og BMW-direktøren, nu søster Mechtild. Og jeg vil lægge op til debat om, hvor forskelligt, vi lever med vores oplevelser ud fra mine møder og interview med blandt andre teologer, der advarer mod personfiksering, og samfundsforskere, der ser en åbenhed om det enkelte menneskes tro og oplevelser som et råb i tiden mod magtfuldkommenhed og fremmedgørelse.

Min tredje bog, “Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro” er rammen om et foredrag, der tager fat på et nutidigt, dansk hverdagsliv med en tro. Kan man snakke med Gud i sin baghave uden at blive anset for at være skør? Skal man gå i kirke hver søndag, hvis man er troende? Er der plads i den danske folkekirke til mennesker, der har haft religiøse oplevelser?

Foredrag kan også handle om alle tre bøger eller ud fra en vinkel, I foreslår.

Jeg kan holde foredrag af enhver længde, men vil altid gerne have tid til spørgsmål og debat. Og meget gerne et par salmer.

Når jeg kommer på biblioteker og i aftenskoler, i kirker, sognegårde og forsamlingshuse, sælger jeg så vidt muligt også alle tre bøger. Det er ikke mit lod at være købmand, men de små samtaler hen over signeringer også af medbragte bøger giver mig stor glæde.

Jeg kan også lede workshop, holde oplæg ved konferencer, deltage i debatter eller på for eksempel tros- eller litteraturfestivaler. Skriv gerne med gode ideer.

Send en mail, hvis I er interesserede i at få besøg til efteråret 2020 eller i 2021.
charlotte.roerth snabela icloud.com

Vi ses!