fbpx

Retræte i skønne, skønne Andalusien på Garden of Lemons

Sidste år var ugen på Garden of Lemons en af de skønneste i mit liv.
Det bliver det også i 2024.
Tag med!
Sidste år var både nordmænd, danskere og svenskere med – og jeg holder samme program i juni på engelsk, så du får helt nye samtaler med helt nye og skønne mennesker – det lover jeg.

Læs mere her

Her er, hvad jeg kort skriver om dagene på www.gardenoflemons.com

Åh, hvor jeg glæder mig …

Trænger du til lys og dyb glæde i dit liv? Også af den mere varige slags? Så tag forskud på sommeren og lad Garden of Lemons danne ramme for en uge, hvor du forkæles med vidunderlig mad i de smukkeste omgivelser og samtidig får den ro, stilhed og de livgivende samtaler, du har brug for.

I en rolig rytme og en tillidsfuld atmosfære fordyber vi os i forskellige måder at inddrage den kristne tro i vores moderne dagligliv.

Det kræver ingen særlige forudsætninger at deltage, blot nysgerrighed og et ønske om at lære mere om den kristne spiritualitet. Og kan du det hele i forvejen, ved du, hvor meget glæde, du kan få af at få lov at fordybe dig i flere dage.

Hver dag indledes med fordybende bøn, derefter introduceres dagens metode, som vi afprøver – stilheden, lectio divina, bønsformer og en tavs pilgrimsvandring i dalen, der minder meget om landskabet ved Geneserat sø.

Efter frokost har vi to stilletimer til hvile eller vandring, inden vi hen på eftermiddagen mødes til samtaler og foredrag i orangeriet. Inden middagen samles vi under oliventræerne til et godt glas vin og rolig snak på kryds og tværs.

Tirsdag tager vi til Úbeda, – en enestående by, der står på Unescos verdens kulturarvsliste, og hvor jeg selv havde afgørende spirituelle oplevelser. Der venter os en særlig guidet tur.

Torsdag kan I vælge at tage til Granada eller tage med i den lokale kirke efter en hel dag i stilhed.

Det bliver bevægende dage.

Jeg glæder mig til at se dig i det Andalusien, der nu på 16. år giver mig sol og varme til det liv. Sidste år var jeg i Garden of Lemons for første gang. Og jeg er så lykkelig for, at jeg skal tilbage dertil og kan bære endnu flere lyse og trosfyldte dage med mig ind i dagliglivet her i Norden.

Læs detaljeret program her