fbpx

Grindsted – sådan lever jeg med troen

Hvordan gør man?
Det spørges Charlotte Rørth ofte om.

To gange mødte hun Jesus og havde derudover en lang række andre spirituelle oplevelser, hun aldrig før havde hørt om. Og netop tavsheden om dem er det, hun ønsker at bryde med.
Men hvordan kommer vi i gang med at tale sammen om oplevelser? Og hvordan lever man med dem?
Bliver alt vendt omkring? Bliver man en anden? Kristen? Nonne? Hvad gør de andre? Hvad gør hun selv?
”Vi skal tale mere om , fordi det kan gøre os mere trygge at kunne dele det, der betyder noget for os,” siger Charlotte Rørth og tilføjer: ”Måske kan vi også blive mere respektfulde overfor hinanden, hvis vi taler om det, vi ikke kan forklare?”
Hun er journalist og forfatter til flere bøger, heriblandt bestselleren, “Jeg mødte Jesus”, udgivet i seks lande og sendt som serie på DR samt opfølgeren ”Vi mødte Jesus”. I den er interview med andre, der har haft oplevelser, samt både danske, norske og andre internationale forskere og samfundsdebattører. Efter den overvældende – også internationale – succes, udgav hun i 2021 år ”Med rank ryg – om tro og moderskab”, også på svensk og norsk, og i 2019 udkom ”Gud, du er jo lige her – sådan lever jeg med min tro”.
”Forskerne kan nu dokumentere, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel. Det er en del af vores virkelighed, som vi skal tale mere om,” fastslår Charlotte Rørth.
Foredraget er arrangeret af Indre Mission, Grindsted.

Læs mere her