Seks stjerner til Gud

Skrevet af mar 1, 2019

 

“Gud, du er jo lige her” fik en forrygende begyndelse på sit liv med seks stjerner i en anmeldelske i række dagblade her (link)

Den var også med i TV2s Go´Morgen Danmark 26. februar – det kræver abonnement at se den på tv.tv2.dk/go

På TV2s hjemmeside ligger nu artikel (link) med klip.

Også Radio 24/7 bød bogen velkommen i verden. Anders Christiansen interviewer mig en time ind i sit program AK24/7 – lyt med her (link)

Kristeligt Dagblads anmelder Sørine Gotfredsen gav bogen tre stjerner i denne anmeldelse (link) , der roser, men skoser for ikke at tage stilling til islam.

“Det er uden tvivl det vildeste, der er sket de seneste mange år indenfor områderne tro og religion”, skriver Bibelselskabets generalsekretær, Birgitte Stoklund Larsen, i sin trosanalyse i Kristeligt Dagblad 11. marts, som kan læses i hele sin længde af abonnenter her (link) “Med sin to første bøger trak Charlotte Rørth så at sige tabuet væk under de religiøse oplevelser og fik selv skeptiske teologer til at lytte og tænke”, fortæller hun og konkluderer, at “Rørths erfaringer i kølvandet på bøgerne viser, at der faktisk er en vis spirituel ståhøjde i folkekirken i det 21. århundrede.”

Læs mere om bogen og et udsnit fra den hos mit forlag, Gyldendal, via dette link.

Berlingskes anmelder, Lone Kühlmann, er slet ikke begejstret og giver bogen tre stjerner. Har du abonnement kan hele anmeldelsen læses her (link) ellers er hendes anke kort fortalt de ord, hun slutter anmeldelsen af med:  “… alle tænkende mennesker ved, at de har en forpligtelse over for deres medmennesker. Det kaldes næstekærlighed, og det behøver man ikke være religiøs for at vide. Og selv om Charlotte Rørth er et velmenende menneske, er den tredje bog om hendes møde med Jesus, og hvad det medførte, temmelig langtrukken. Det kan siges kort. Der er ingen løsning på livet.”