Gå en tur med dig selv, med alle, med Gud.

Med denne podcast får du ikke blot en tur, men også tankevækkende ord fra kompetente præster, så du kan komme på en pilgrimsvandring, der gør en forskel.

Du kan gå når- og hvorsomhelst. Det eneste, du behøver, er at tage din telefon med i lommen, putte øresneglene i og sætte den ene fod foran den anden.

Hver podcast har et tema, som præsten taler om nogle gange under vandringerne, der varierer i længde. Du kan eventuelt tage den ene øresnegl ud, imens du går, og så tage dem begge i, når du bliver bedt om at stå stille og lytte.

Jeg lægger en ny podcast op hver uge, måske hver fjortende dag i sommertiden, men du kan sagtens lytte til de gamle også.

Har du en Apple-telefon, kan du finde vores podcast ved at søge på Levende Vand i den app på telefonen, der hedder Podcast. Har du en anden telefon, kan du finde den ved at hente app’en Podbean eller på linket til Podbean her. Du kan også finde vandringerne via vores hjemmeside levendevand.dk (link)

Levende Vand er en økumenisk gruppe, jeg blev budt ind i af dens stifter, Grethe Livbjerg. Efter Grethes død har pilgrimspræst Elisabeth Lidell overtaget formandsskabet.