Indlæser Foredrag og arrangementer

« Alle Foredrag og arrangementer

  • Denne begivenhed er passeret.

Sigtuna-Stiftelsen, Sverige

14. april kl. 11:00 - 14:00

Charlotte Rørths foredrag tager udgangspunkt i hendes bestseller “Jeg mødte Jesus – Bekendelser fra en modvillig troende”, der er oversat til svensk og fem andre sprog.

Hver anden af os har oplevelser, vi selv kalder åndelige, religiøse eller spirituelle. Alligevel tier vi. Selv om man ikke selv har oplevelser, kan man ikke undgå at kende andre, der har. Måske har de brug for at tale, spørge, blive lyttet til? Måske kan samtaler om dem gøre samfundet godt?

Bliver man for eksempel kristen af at møde Jesus? Mærke en englevinge? Blive badet i lys? Kan man bevare fornuften? Bliver man mere tolerant af at opleve noget, man ikke selv begriber, eller snarere menneskesky, fordi man ikke tør tale?

I sin nye bog”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro”, Gyldendal, 25. februar 2019, fortæller hun, hvordan hun med intensiv research og åbenhed har fundet en måde at leve med sine oplevelser på.

Tavsheden om oplevelser er først nu ved at blive brudt. Blandt andet gennem samtaler udløst af Charlotte Rørths to foregående bøger: “Jeg mødte Jesus – Bekendelser fra en modvillig troende”, 2015, og “Vi mødte Jesus – Og hvad kommer det andre ved”, 2017, opfølgeren med dokumentation for udbredelsen af oplevelser.

Detaljer

Dato:
14. april
Tidspunkt:
11:00 - 14:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , ,