Indlæser Foredrag og arrangementer

« Alle Foredrag og arrangementer

  • Denne begivenhed er passeret.

På min mors Frederiksberg

18. november 2019 kl. 18:00 - 21:00

Sognepræst Hannah Svinth-Værge har inviteret mig ind i Frederiksberg Kirkes kirkehøjskole, der i år handler om at tro på Jesus i dag.

Det vil jeg gerne tale med om.

Bliver man skør af at have fået lyn i panden eller at have haft to syn med Jesus og set auraer? Måske. Måske ikke. Journalist Charlotte Rørth har i ti år levet med voldsomt overraskende religiøse oplevelser, som hun hverken havde bedt om eller havde begreb om at leve med.

Skulle hun gå i kloster? Blive præst?  Ville hun blive utåleligt bedrevidende? Var hun pludselig troende? Skulle hun  gå i kirke? Og hvilken en?

I sin nye bog”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro”,  fortæller hun, hvordan hun med intensiv research og åbenhed har fundet en måde at leve med sine oplevelser på.

Hver anden af os har oplevelser, vi selv kalder åndelige eller spirituelle, men tavsheden om dem er først nu ved at blive brudt. Blandt andet gennem samtaler udløst af Charlotte Rørths to foregående bøger: bestselleren oversat til seks sprog, “Jeg mødte Jesus – Bekendelser fra en modvillig troende”, 2015, og “Vi mødte Jesus – Og hvad kommer det andre ved”, 2017, opfølgeren med dokumentation for udbredelsen af oplevelser.

Der er spisning først.

Detaljer

Dato:
18. november 2019
Tidspunkt:
18:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

Frederiksberg Kirke
Frederiksberg Allé 71
Frederiksberg, 1820 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.frederiksbergsogn.dk