Indlæser Foredrag og arrangementer

« Alle Foredrag og arrangementer

  • Denne begivenhed er passeret.

Kvindefrokost i Huskvarna AFLYST

21. marts kl. 9:00 - 12:00

Hvordan lever man med religiøse oplevelser i Norden anno 2020?

Det ved Charlotte Rørth.

– Der har været en hel overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, vi selv kalder religiøs, åndelig eller spirituel,” siger Charlotte Rørth.

Efter en overvældende – også international – succes med ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende” – oversat til svensk og fem andre sprog, har hun i 2017 udgivet ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” med interview med andre, der har haft oplevelser, samt både danske, norske og andre internationale forskere og samfundsdebattører samt i 2019 “Gud, du er jo lige her”.

Kristeligt Dagblad kalder det “en religiøs folkebevægelse”, DR har bragt en tv-serie baseret på bøgerne, der hele 2019 kan ses på dr.dk/tv, hun har været vært på radioprogrammer og er blevet interviewet i stort set alle danske medier og de afgørende udenlandske, hvor den første bog er udkommet, blandt andet Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung og Dagens Nyheter samt en håndfuld af såvel de bærende norske som hollandske.
Men hvordan lever man med oplevelser? Bliver alt vendt omkring? Bliver man en anden? Kristen? Nonne? Kan man være ligeglad? Hører man til i Folkekirken? Skal man tie? Bliver man gjort til grin?
Charlotte Rørth fortæller åbent i sit foredrag om sin måde at leve på, og der vil være god tid til spørgsmål og debat.

Detaljer

Dato:
21. marts
Tidspunkt:
9:00 - 12:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

Sted

Kungsportskyrkan
Kungsängsvägen 25
Huskvarna, 561 51 Sweden
+ Google Map
Hjemmeside:
http://www.kungsporten.com