Indlæser Foredrag og arrangementer

« Alle Foredrag og arrangementer

  • Denne begivenhed er passeret.

Forstyrret af Jesus på Solsideskolen

29. januar 2019 kl. 19:30 - 22:00

Begivenhed Navigation

Livet forstyrrer os. Det går sjældent som planlagt.

Hvad sker der, når ens liv forstyrres af Jesus?

Charlotte Rørth fortæller om sine overraskende konkrete møder med Jesus og hendes mange års arbejde med at finde ud af at leve med oplevelserne. Skulle hun gå i kloster? Blive præst? Eller beholde sit job som journalist ved NORDJYSKE Medier?

Hver anden af os har oplevelser, vi selv kalder åndelige, religiøse eller spirituelle. Alligevel tier vi. Og ved derfor ikke, hvordan andre lever med at får livet forstyrret af Jesus? Af at mærke en englevinge? Blive badet i lys? Kan man bevare fornuften? Bliver man mere tolerant af at opleve noget, man ikke selv begriber, eller snarere menneskesky, fordi man ikke tør tale?

Charlotte Rørth kommer til  Solsideskolen og åbner samtalen for alle, uanset om de tror eller ej. Det afgørende er, at man er rede til at lytte.

Foredraget tager udgangspunkt i hendes bog “Jeg mødte Jesus” og opfølgeren “Vi mødte Jesus”. Efter pausen er der debat og afslutningsvis læser hun op fra sin kommende bog, “Gud, du er jo lige her – sådan lever jeg med min tro”, der udgives på Gyldendal 25. februar.

Detaljer

Dato:
29. januar 2019
Tidspunkt:
19:30 - 22:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , , ,

Sted

Solsideskolen
Sankt Peders Gade 34
Nørresundby, 9400 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.nrsundbykirke.dk