Indlæser Foredrag og arrangementer

« Alle Foredrag og arrangementer

Foredrag i Vejen

5. november kl. 19:00 - 21:00

Hvordan lever man med religiøse oplevelser i Danmark anno 2020?
Det ved Charlotte Rørth.
– Der har været en hel overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkte i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel,” siger Charlotte Rørth.
Februar 2019 udkom den afsluttende bog i trilogien ”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro’.
Efter en overvældende – også international – succes med ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende” siden har udgivet ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” med interview med andre, der har haft oplevelser, samt både danske, norske og andre internationale forskere og samfundsdebattører.
Kristeligt Dagblad kalder det “en religiøs folkebevægelse”, DR har bragt en tv-serie baseret på bøgerne, der kan ses på dr.dk/tv, hun har været vært på radioprogrammer og er blevet interviewet i stort set alle danske medier og de afgørende udenlandske, hvor den første bog er udkommet, blandt andet Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung og Dagens Nyheter samt en håndfuld af såvel de bærende norske som hollandske.
Men hvordan lever man med oplevelser? Bliver alt vendt omkring? Bliver man en anden? Kristen? Nonne? Kan man være ligeglad? Hører man til i Folkekirken? Skal man tie? Bliver man gjort til grin?
Charlotte Rørth fortæller åbent i sit foredrag om sin måde at leve på, og der vil være god tid til spørgsmål og debat efter den fælles aftensmad.

Detaljer

Dato:
5. november
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.vejenkirke.dk

Sted

Vejen Kirke, Sognegården
Nørregade 98
Vejen, 6600 Danmark
+ Google Map