Indlæser Foredrag og arrangementer

« Alle Foredrag og arrangementer

  • Denne begivenhed er passeret.

Aftenforedrag i Tranbjerg

21. januar kl. 19:00 - 21:30

Hvordan lever man med religiøse oplevelser i Danmark anno 2020?

Det ved Charlotte Rørth.

– Der har været en hel overvældende interesse, men det er egentlig ikke så underligt, for forskerne kan nu fortælle, at over halvdelen af os på et tidspunkt i vores liv har en oplevelse, man kan kalde religiøs, åndelig eller spirituel, siger Charlotte Rørth.
Efter en overvældende – også international – succes med ”Jeg mødte Jesus – bekendelser fra en modvillig troende”, har hun siden udgivet ”Vi mødte Jesus – og hvad kommer det andre ved” og senest ”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro’.

Kristeligt Dagblad kalder det “en religiøs folkebevægelse”, DR har bragt en tv-serie baseret på bøgerne, hun har været vært på radioprogrammer og er blevet interviewet i stort set alle danske medier og de afgørende udenlandske.
Men hvordan lever hun med oplevelser? Bliver alt vendt omkring? Bliver man en anden? Kristen? Nonne? Kan man være ligeglad? Hører man til i Folkekirken? Skal man tie? Bliver man gjort til grin? Og – ikke mindst – hvilken gavn gør det samfundet at tale om oplevelser?

Der vil være god tid til spørgsmål og debat.

Detaljer

Dato:
21. januar
Tidspunkt:
19:00 - 21:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,

Sted

Tranbjerg Kirke
Kirketorvet 2A
Tranbjerg, 8310 Danmark
+ Google Map
Hjemmeside:
www.tranbjergkirke.dk