Gud i centrum på BogForum

Skrevet af nov 10, 2019

To af landets mest kompetente interviewere skal tale med mig om om min seneste bog, “Gud, du er jo lige her” på det kommende BogForum i BellaCenter, København.

Lørdag 16.11. kl. 12.30 vil Lotte Blicher Mørk, sygehuspræst ved Rigshospitalet, interviewe mig på Gyldendals Tranescenen. Lotte Blicher Mørk er en af de fremmeste herhjemme, når det handler om at tale klogt og nænsomt om sorg.

Lørdag 16.11. kl. 15.00 vil Barbare Læssøe Stephensen interviewe mig på Bella Centers Lev Nu Scene.  Barbare Læssøe Stephensen interviewede mig også om min første bog, og er en af landets bedste interviewere og tv-tilrettelæggere, senest serien om nordiske kunstnerhjem.

Det bliver bevægende dage for mig.

Jeg skal også selv interviewe flere af de forfattere, jeg sætter allerhøjest:

Fredag 15.11. kl. 14 skal jeg interviewe Puk Qvortrup om “Ind i en stjerne” på Rød Scene.

Lørdag 16.11. kl. 11.30 skal jeg interviewe David Lagercrantz på Rød Scene om “Hende, der måtte dø”.

Lørdag 16.11. kl. 12.30 skal jeg interviewe Puk Qvortrup om “Ind i en stjerne” på Lev Nu scenen.

Lørdag 16.11. kl. 14.30 skal jeg interviewe Jan Guillou på Bella Scene i anledning af hans 20 års jubilæum på Bog Forum.

Søndag 17.11. kl. 13.00 skal jeg interviewe Henrik Højlund om “Jeg tror, du er her” hos Bibelselskabet.

Søndag 17.11. kl. 14.45 skal jeg interviewe Mads Nygaard og Michael Graversen om “De uledsagedes bog” på  Scene 2.

Læs mere www.bogforum.dk