På ti-årsdagen for det første møde med Jesus udkom den 190 sider lange og lille bog,”Gud, du er jo lige her – Sådan lever jeg med min tro”, på forlaget Gyldendal, der omtaler bogen sådan her:
“Journalisten Charlotte Rørth er ikke vokset op i en troende familie og var hverken et religiøst eller spirituelt søgende menneske, da Jesus bogstaveligt talt viste sig for hende og talte til hende i en kirke i Spanien. Oplevelsen, der blev beskrevet i bogen og tv-udsendelserne “Jeg mødte Jesus”, tvang hende til at tage sit moderne rationelle liv op til overvejelse.
I “Gud, du er jo lige her” deler Charlotte Rørth sine overvejelser og beslutninger om, hvordan hun lever med den type oplevelser, som hun langt fra er alene om at have haft. Ved at stå åbent frem og tale om sine religiøse oplevelser og det, hun tror på, ønsker hun at nedbryde de fordomme og tabuer, som for nogle gør det vanskeligt at tale om Gud og tro eller vedkende sig en tro.
Charlotte Rørth ønsker ikke at overbevise nogen, men argumenterer i bogen for nødvendigheden af en åben samtale om Gud og død, glæde og fællesskab, folkekirke og dyb bøn – om livet som troende menneske i dag.”

“Gud, du er jo lige her” fik seks stjerner i blandt andet Fyens Stiftstidende i denne anmeldelse (link) og røg straks på bestsellerlisten.

Berlingskes anmelder, Lone Kühlmann, var knap så begejstret og gav tre stjerner. Læs mere her på denne side (link)

Læs mere under fanen “presse” (link)