IMG_7704

“Jag mötte Jesus” blev lanceret 28. september 2017 på bogmessen i Göteborg af redaktør Jonas Axelsson (tv) fra det nye forlag, Polaris, ejet af JP/Politikens Forlag

 Jeg har medvirket i en lang række interview blandt andet i magasinet “Pilgrim” – læs på tidskriftenpilgrim.ekibs.se og været på foredragsturné hvert år.

FullSizeRender

SRs P4 optog interview, og flere aviser og medier bringer artikler og udsedelser til jul, blandt andre avisen Dagens Nyheter, den kristelige Dagen og den lille Världen idag.

De svenske medier er mere bly overfor tro end de danske, og anmelderne er meget anderledes og anmelder bogen ud fra, om den Jesus, jeg skriver om, er magen til den Jesus, de tror på.

For eksempel gør Maria Küchen rede for, at jeg må have “anpasset” Jesus, fordi han ikke er som hendes Jesus. Læs anmeldelsen her (link)

Og i Borås Tidning bliver Andrés Stoopendaal mistænksom, da han læser ordet kulturkristen, men kalder bogen ” genuint godhjärtad och välskriven berättelse om tro i vår tid”. ”Rørth sätter fingret på sitt samhälles ytlighet”. Anmeldelsen er her (link)

Men på Året Runt tager de fat, hvor andre tøver:

Året Runt1

Året Runt2

Året Runt3

Året Runt4